Anlık Bildirim

Facebook arkadaşlarınızı bir ay sessize alabilirsiniz

Uzun süredir kullanıcılardan gelen eleştirileri dikkate alan Facebook; kişi, sayfa veya grubu bir ay süreyle sessize alacak seçenek yerleşimini kullanıma sundu.

Sürekli rahatsız edici veya sıkıcı içerikler paylaşan arkadaşlarınız varsa Facebook artık onları sessize almanıza imkân tanıyacak. Kullanıcıların şikayetlerine kulak veren Facebook, böyle bir çözüm geliştirmiş.

Sessizlik

Bundan böyle gönderilerin sağ üst kısmındaki açılır menüsü içerisinde Sessize Al seçeneği de yer alacak. Kullanıcı bunu seçerse gönderi sahibi arkadaşınız, sayfayı veya grubu 30 gün süreyle sessize alacak. Aslında sessize alma bir nevi geçici olarak takibi bırakmak olarak görülebilir.

Kullanıcı karşı tarafı sessize aldığı zaman herhangi bir bildirim gitmiyor. Yani karşı tarafın sessize alınmayla ilgili bir bilgisi olmuyor. Kullanıcı istediği zaman sessize almayı iptal edebilecek. Ayrıca 30 gün sonunda gönderilerin yeniden aktif olacağına dair de bir bildirim gönderilecek.

Daha önce Twitter platformunda da gördüğümüz sessize alma özelliği Facebook kullanıcılarını biraz daha hareketlendirecektir zira arkadaşını listeden çıkarmak istemeyen ancak sürekli gönderilerinden sıkılan kullanıcılar ağdan uzaklaşabiliyor. Yeni özellik an itibariyle dağıtıma başladı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim