Anlık Bildirim

Facebook, kaliteli içerikler üretebilmek için MTV yöneticisini işe aldı

Facebook, sosyal paylaşım platformundaki orijinal içeriklerin sayısını artırabilmek amacıyla, MTV’nin genel müdür yardımcısı ve yazı işleri müdürü olan Mina Lefevre’ı işe aldı.

 

Facebook, kaliteli içerikler üretebilmek için MTV yöneticisini işe aldı Tam Boyutta Gör

Güncel olayların merkezinde olabilmek ve kullanıcı kitlesini genişletebilmek için birçok yeni özellik edinen Facebook, internetin en büyük video kaynağı olmayı hedefliyor. Facebook, bu amaç doğrultusunda gerçekleştirilen değişimleri yönlendirmesi için, MTV’nin genel müdür yardımcısı ve yazı işleri müdürü olan Mina Lefevre’ı işe aldı.

MTV bünyesindeyken Faking IT, Awkward, Finding Carter, Scream, Teen Wolf, Nicole Byer, Mary + Jane, Sweet/Vicious ve The Shannara Chronicles isimli showlar üzerinde çalışan Lefevre, Facebook ekibine katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Lefevre, Facebook’taki yazılı ve yazısız içeriklerin geliştirilmesinden ve kontrol edilmesinden sorumlu olacak. Yani Facebook’ta yer alan videolar başta olmak üzere, birçok içerik türü Lefevre’ın sorumluluğu altına girecek. Ayrıca, CollegeHumor’un kurucularından birisi olan ve geçtiğimiz sene Facebook’a katılan Ricky Van Veen ile birlikte çalışacak.

Aylık 2 milyar kullanıcı sınırına yaklaşan Facebook, orijinal içerikler ve teknolojiler üreterek bu sayıya ulaşmayı planlıyor. Facebook ekibine katılan Lefevre da sosyal paylaşım platformunun bu hedefe ulaşmasını sağlamayı deneyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim