Anlık Bildirim

Kim Kardashian 200 bin dolar maaşla, fotoğraflarını Photoshop'layacak uzman arıyor

Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian, fotoğraflarını daha güzel hale getirecek Photoshop uzmanı arıyor. 37 yaşındaki sansasyonel isim, bu iş için 200 bin dolar maaşı gözden çıkarmış durumda.
Amerika'nın en sansasyonel isimlerinden Kim Kardashian, yine oldukça konuşulacak bir haberle gündemde. Ünlü magazin yıldızı fotoğraflarında daha iyi görünmek için uzman bir kadro oluşturmaya kararlı. 37 yaşındaki Kardashian, çektirdiği fotoğrafları düzenleyip daha çekici ve doğal bir hale getirecek Photoshop uzmanı aradığını açıkladı.

Kardashian magazin tarafından alay konusu olmuştu

ABD magazini tarafından sık sık kendi fotoğraflarına uyguladığı Photshop efektleri ile dalga geçilen Kim Kardashian, konuyu profesyonellere emanet etmeye karar verdi. Fotoğraflarını, Photoshop efektleri ile cazibeli ve doğal hale getirecek grafik uzmanın yıllık 200 bin dolar maaş ödemeyi vaadeden ünlü yıldız, bu sayede magazinin hedefi olmaktan kurtulmayı planlıyor.
Yaşının 37 olmasının da bunda büyük bir rol oynadığını söyleyen magazin habercileri, Kardashian'ın azalan popülaritesinin de böyle bir karar almasında rol oynadığını belirtiyorlar. Zira ünlü yıldızın reklam yüzü olduğu işlerin sayısında, geçmişe oranla bir hayli azalma olduğu bir gerçek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5020 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, kim kardashian ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim