Anlık Bildirim

LinkedIn'in mobil uygulamasına sesli mesajlaşma özelliği geliyor

LinkedIn, mobil uygulamasının en son sürümüne sesli mesajlaşma özelliği eklediğini duyurdu. Böylelikle artık profesyonel sosyal ağı kullananlar birbirlerine sesli mesaj gönderebilecekler.
Profesyonel sosyal ağ LinkedIn, mobil uygulamasına sesli mesajlaşma özelliği eklediğini duyurdu. LinkedIn Mesajlaşma hizmetinin bir parçası olan yeni özellik, kullanıcıların bir dakikaya kadar sesli mesaj kaydetmesine ve göndermesine olanak sağlayacak. Ayrıca web kullanıcıları da sesli mesaj alabilecekler.
Sesli mesaj göndermek için, biriyle sohbet ederken klavyenin üst kısmındaki mikrofon simgesine dokunmanız gerekecek. Ardından mavi mikrofona basılı tutarak sesinizi kaydedebileceksiniz. Parmağınızı serbest bıraktığınızda ise sesli mesaj karşı tarafa gönderilecek.

İletişim kurmayı kolaylaştıracak

LinkedIn bu yeni özelliğin, kullanıcıların hareket halindeyken veya birden fazla işle uğraşırken kolayca iletişim kurmasına yardımcı olacağını umuyor. Sesli mesaj özelliği önümüzdeki haftalarda LinkedIn uygulamasının hem iOS hem de Android sürümlerinde kullanılabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim