Anlık Bildirim

Miranda Kerr, Facebook'u hırsızlıkla suçladı

Facebook’u Snapchat’in özelliklerini kopyalamakla suçlayan Miranda Kerr, sosyal ağ yöneticilerine sert eleştirilerde bulundu. Peki 33 yaşındaki manken neden böyle bir çıkış yaptı dersiniz?
Miranda Kerr, Facebook'u hırsızlıkla suçladı
 
İngiltere’nin Sunday Times gazetesine konuşan eski Maybelline ve Victoria’s Secret mankenlerinden Mirande Kerr, Facebook’a yönelik sert ifadeler kullandı. Halihazırda Snapchat CEO’su Evan Spiegel ile nişanlı olan ve evlilik hazırlıklarını sürdüren Kerr, üstü kapalı bir şekilde Mark Zuckerberg’i hırsızlıkla suçladı.

"Facebook’a katlanamıyorum. Partnerimin tüm fikirlerini çalmak zorundalar mı?" sorusunu yönelten manken, doğrudan birini kopyalamanın yenilik anlamına gelmediğini ifade etti. Üstelik bu durumun gerçekten utanç verici olduğuna dikkat çeken Miranda Kerr, Facebook yöneticilerinin gece nasıl uyuyabildiklerini anlamadığını sözlerine ekledi.

33 yaşındaki manken her ne kadar nişanlısını savunmak ve ona destek çıkmak için böyle bir açıklama yapsa da aslında eleştirilerin hedefi haline geldi. Zira birçok kullanıcı Facebook’ta 8 milyondan fazla, -Facebook’un sahibi olduğu- Instagram’da ise yaklaşık 10.6 milyon takipçisi bulunan güzel mankene, eğer sözlerinde samimiyse bunu profillerini kapatarak kanıtlaması gerektiğini belirtti. Sanal dünyanın en popüler isimlerinden olan Kerr, sosyal medya hesapları üzerinden tanıtım ve reklam faaliyetleri de yürütüyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7050 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
snapchat, instagram ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim