Anlık Bildirim

Netflix büyükler için de maceranı seç dizisi hazırlıyor

Gelecek yıl orijinal içeriklere milyarlarca dolar harcamayı planlayan Netflix’in ilgi çekecek yapımlarından birisi izleyicilerin hikâyeyi yönlendirdiği tür olacak.

Çevrim içi video sektörünün lider ismi Netflix, orijinal içerik yatırımlarına devam ediyor. Platform yakın zamanda izleyicilerin kendi macerasını seçebileceği interaktif bir dizi serisini yayına sokacak.

Etkileşim artacak

Gelecek yıl için orijinal içeriklere 7-8 milyar dolar civarında bir bütçe ayıran Netflix’in projelerinden birisi izleyicilerin dizinin gidişatını belirlediği maceranı kendin seç yapımı. Hali hazırda küçük izleyiciler için sunulan bu tür yakında büyükler için de ekrana gelecek.

Puss in Book: Trapped in an Epic Tale ve Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile yapımları izleyicinin seçimler yaparak hikâyeyi kendi isteği doğrultusunda yönlendirmesini sağlıyor. İzleyici dizi bittikten sonra en başa dönerek bu kez daha farklı bir açıdan ele alıyor.

Dizi içi seçim stratejisi izleyicinin etkileşimini arttırmak için oldukça iyi bir yöntem. Sürükleyici bir hikâye ile birlikte izleyicileri daha fazla platform başına toplayabilir. İlgi gördüğü takdirde Netflix’in daha fazla seçimlik dizi projesine imza atacağına şüphe yok. Ayrıca yönetim sadece Netflix kontrolleri ile yapıldığı için üçüncü taraf dizi izleme sitelerine düşmesi de pek mümkün görünmüyor. Yeni yapımlar 2018 tarihinde izleyici ile buluşacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim