Anlık Bildirim

PTT Messenger tanıtıldı! PTT Messenger nedir?

PTT Messenger'ın tanıtımı yapıldı. WhatsApp'a alternatif olarak PTT mühendisleri tarafından geliştirilen mesajlaşma uygulaması indirmeye sunuldu. PTT Messenger nedir? İndirme linki:

PTT Messenger tanıtıldı! PTT Messenger nedir? Tam Boyutta Gör

PTT tarafından geliştirilen milli mesajlaşma uygulaması PTT Messenger tanıtıldı. Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde PTT Messenger’ı kullanarak görüntülü çağrı başlattı.

PTT mühendisleri tarafından geliştirilen PTT Messenger anlık görüntülü ve yazılı konuşmaya imkân tanıyor. Genel özellikleri ile WhatsApp’a alternatif olması planlanıyor.

Bilgi güvenliğinin sağlanması kapsamında verilerin yurt dışına çıkmadan ülke içinde kalması amacıyla geliştirilen uygulama, tanıtım yazısındaki ifadeye göre özel güvenlik teknolojileri içeriyor. PTT Messenger uygulaması Android ve iOS cihazlara indirilebilecek. Web site üzerinden de uygulamaya bağlanabilecek.

PTT Messenger nedir?

PTT’nin uygulama için yayınladığı tanıtım yazısı şu şekilde:

"PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir. Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır. PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir."

PTT Messenger indirme linki 

Yakın zamanda Android ve iOS platformları için indirmeye sunulacak PTT Messenger ile ilgili detaylı bilgiye bu adresten ulaşabilirsiniz. Fakat yaşanan yoğunluktan dolayı şuan siteye ulaşılamıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18475 kez okundu.
200 kişi, toplam 238 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ptt, ptt messenger ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim