Anlık Bildirim

Samsung'un Uhssup isimli sosyal ağı Galaxy S9'la birlikte tanıtılabilir

Güney Kore kaynaklı yeni bir rapora göre Samsung, konum tabanlı sosyal paylaşım ağı "Uhssup"ı Galaxy S9 ile birlikte tanıtabilir. Peki yeni sosyal ağ kullanıcılara ne sunacak?
Samsung'un konum tabanlı sosyal paylaşım ağı "Uhssup" için bir ticari marka başvurusunda bulunduğunu ilk olarak geçtiğimiz ay öğrenmiştik. Açıkçası o zamandan bu yana pek fazla detay ortaya çıkmadı. Yayınlanan yeni bir rapora göre Samsung bu sosyal ağı önümüzdeki günlerde Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleriyle birlikte tanıtabilir.
Güney Kore kaynaklı haberde Uhssup'ın, kullanıcıların konumlarını gerçek zamanlı olarak paylaşabilecekleri ve diğer kullanıcıların konumları hakkında yorum yapabilecekleri bir sosyal ağ olduğu yazıyor. Yani temel olarak kullanıcıların Facebook'ta nerede olduklarını etiketlemelerine benzeyecek. Ayrıca WhatsApp ve Facebook Messenger gibi mesajlaşma olanağı da sunması da bekleniyor.

Uhssup'ın gizemi 25 Şubat'ta çözülebilir

Raporda hizmetin özellikleri hakkında çok fazla bilgi yok. Dolayısıyla Uhssup'un Galaxy S9 serisiyle birlikte lanse edilecek yeni bir sosyal ağ olup olmadığını öğrenebilmemiz için 25 Şubat'a kadar beklememiz gerekecek. Güney Koreli teknoloji devinin yeni bir konum tabanlı sosyal medya ağı sunma konusunda bugüne kadar hiçbir açıklama yapmadığını da belirtmek gerekir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3004 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İnternet, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim