Anlık Bildirim

Türkiye'de en çok beğenilen Facebook sayfaları

Facebook her ne kadar biraz gözden düşmüş olsa da özellikle sayfalar aracılığıyla etkin şekilde kullanılmaya devam ediliyor. Peki Türkiye’de en çok hangi sayfalar beğenildi biliyor musunuz?
Dünyada olduğu gibi ülkemizde de halen önemli bir güce sahip olan Facebook, ünlü isim ve markalar için en güçlü iletişim kanallarının başında geliyor. Markalar yeni ürün ve hizmetlerini sosyal medyadan duyururken, ünlü isimler ise hayran gruplarıyla bağlantı kuruyor ve etkinlikleri paylaşıyorlar.
Günümüzde artık beğeni sayılarından ziyade hitap edilen kullanıcı sayısı, diğer bir deyişle alınan etkileşim daha büyük bir öneme sahip. Zira bazı sayfalar her ne kadar milyonlarca beğeniye ulaşsalar da paylaşılan iletiler yeteri kadar dikkat çekmeyebiliyor. Erişim oranları sosyal ağ tarafından yayınlanmadığı için bir sayfanın popülaritesi en yakın beğeni sayısıyla ilişkilendiriliyor.
Socialbakers tarafından yayınlanan son istatiksel bilgiler ise Türkiye’de en çok beğenilen 20 sayfayı gözler önüne seriyor. Buna göre 13,3 milyon beğeni ile Galatasaray bir numarada yer alırken onu 9,9 milyon beğeni ile Fenerbahçe ve 9,5 milyon beğeni ile Türk Hava Yolları takip ediyor. Listede ayrıca Cem Yılmaz, Arda Turan, Mehmet Öz, Murat Boz ve Tuba Büyüküstün gibi sanat ve spor dünyasından isimlere ait sayfalar da mevcut.
Belirtmeden geçmeyelim: Listede yer alan sayfaların beğeni sayılarının bir bölümünün bot, yani sahte olma ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor.

İşte Türkiye’de en çok beğenilen 20 Facebook sayfası: 

Dilerseniz Donanım Haber’in Facebook sayfasını hemen aşağıdan beğenebilirsiniz:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21536 kez okundu.
37 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim