Anlık Bildirim

Twitter’da sıralı gönderi dönemi başlıyor

Fikirlerinizi ifade etmek için Twitter’da ardı ardına onlarca Tweet atmak ve bunları takip etmek sizi yoruyorsa artık resmi olarak çoklu gönderi aracı kullanıma sunuldu.

Twitter artık 280 karakter sınırına ulaştı ve insanlar daha fazla karakter ile fikirlerini ifade ediyor. Ne var ki halen bununla yetinmeyenler var. Bunları da düşünen Twitter, sıralı gönderi özelliğini devreye soktu.

Tek seferde

Sıralı Tweet gönderimi aslında hem gönderen hem de okuyan için zor oluyor. Takip edilen diğer hesapların da gönderileri araya karıştığında sıralı gönderileri okumak için kişinin hesabına gitmek veya gönderiye tıklamak gerekiyor. Ya da sıralı gönderiler bitmeden cevaplar gelmeye başlayınca bu kez sonunu getirmek zor oluyor.

Twitter’ın yeni özelliği, gönderi hazırlama kısmında sağ alt tarafta görünen + tuşuna basarak ortaya çıkıyor. İlk gönderi sonrasında toplamda 25 adede kadar gönderi eklenebiliyor. 280 karakter sınırını da düşünürsek toplamda 7000 karakterlik bir yazı ortaya çıkıyor.

Bu paketi yolladıktan sonra Başka Tweet Ekle tuşuna tıklayarak yeni bir paket daha ekleyebiliyorsunuz. Böylece sınırsız bir gönderi zinciri elde edebiliyorsunuz. Takipçiler ise Konuyu Göster tuşu ile gönderinin en başına dönebiliyor. Yeni özellik önümüzdeki haftalarda tüm platformlara sunulmuş olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim