Anlık Bildirim

Twitter'ın yeni tasarımını beğenmediyseniz eskiye dönün

Popüler mikroblog sitesi Twitter, kısa süre önce yeni bir tasarıma geçiş yapmıştı. Eğer yeni dairesel tasarımdan hoşlanmadıysanız eski görünümü kullanmaya devam etmeniz mümkün.
Twitter, geçtiğimiz günlerde yeni ve güncellenmiş bir tasarıma geçiş yaptı. Ancak birçok kullanıcının yeni tasarımı beğendiği pek de söylenemez. Kare tasarımdan dairesel tasarıma geçişten hoşnut olmayan kullanıcılar küçük bir yardımla eski tasarımı kullanmaya devam edebilirler.
Bunu yapabilmek için tek şart var: Google Chrome kullanmak. Zaten web tarayıcısı olarak Chrome'u tercih ediyorsanız yapmanız gereken tek şey Twitter'ın yeni tasarımını ortadan kaldırmak için özel olarak geliştirilmiş bir uzantı kurmak.
Twitter Debubbler olarak adlandırılan uzantı  yuvarlatılmış köşeleri, dairesel profil resmini ve yeniden tasarlanmış diğer tüm öğeleri yok ediyor. Kai Brueckers tarafından geliştirilen araç, Twitter'ın yeni "kıvrımlı" tasarımından memnun olmayanlar için hızlı bir çözüm sunuyor.
Twitter Debubbler'ı yüklemek için Chrome Web Mağazası'nı ziyaret etmeniz gerekli. Uzantıyı tarayıcınıza yüklendikten sonra, profil resminizin önceki kare şekline döndüğünü, yuvarlak köşelerin kaybolduğunu ve yeni ikonların yok edildiğini göreceksiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim