Anlık Bildirim

YouTube kanal sahiplerine kötü haber, para kazanma zorlaştı

Kendi çapında popüler bir kanalı ile YouTube üzerinde küçük de olsa gelir elde eden kanal sahiplerine kötü haber. Artık para kazanma için abone sınırı 1000 oldu.

Dünyanın en çok kazanan YouTuber’larından Paul Logan’ın intihar etmiş insanların videosunu paylaşmasıyla başlayan tartışmalar küçük kanal sahiplerini üzecek bir noktaya geldi. YouTube daha ağır şartlar getirmeye hazırlanıyor.

Para kazanmak zor

Geçtiğimiz aylarda kanalları ve içerikleri daha kaliteli hale getirmek adına en az 10 bin izlenme sonrasında kazanç ortaklığı programına kabul edilme şartını getiren YouTube şimdi bu sınırı daha da yukarı çekiyor.

Yeni programa göre kanalında son 12 ay içerisinde en az 4000 saat video izlenme olan ve abone sayısı 1000 sınırını geçen kanal sahipleri kazanç programına devam edebilecek. Aksi takdirde program dışı kalacak.

20 Şubat 2018 tarihine kadar kanal sahiplerinin bu sınırları geçmesi gerekiyor aksi takdirde ortaklık programının dışında kalacaklar. Yani yaklaşık 1 aylık bir süre var. Henüz yeni başlayan veya küçük çaplı ilerleyen kanal sahipleri için oldukça kötü bir haber. Diğer taraftan abone veya izlenme satan platformlar için büyük bir hareketlilik yaşanacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15561 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, youtube 1000 subscriber ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim