Anlık Bildirim

Youtube yeni özelliklerinin tanıtımı için popüler içerik üreticileri ile iş birliği yapıyor

İddialara göre dünyanın en ünlü sosyal paylaşım platformları arasında yer alan YouTube, kullanıcıları ile buluşan yeni özellikleri tanıtmak amacıyla ünlü içerik üreticileri ile anlaşmalar imzalıyor.
YouTube, kullanıcıları için sık sık yeni özellikler geliştiriyor ve bunları onların beğenisine sunuyor. Dünyaca ünlü medya kuruluşu Bloomberg, Youtube için tasarlanan yeni özelliklerden bazılarının tanıtımı için Youtube’un kendi bünyesindeki popüler içerik üreticileriyle çalıştığını iddia eden bir haber yayınladı. Bloomberg’in haberinde yer alan ifadelere göre, içerik üreticilerine ödenen tanıtım ücretleri bazen altı haneli meblağları bulabiliyor.
YouTube’daki bazı içerik üreticileri, YouTube’dan hayatlarını sürdürmeye yetecek kadar para kazanamamaktan şikayetçi olduklarını dile getiriyorlar. YouTube’un videolarının gelir akışını sık sık kesmesi de kullanıcıların şikâyetçi olduğu noktalar arasında bulunuyor. YouTube, popüler içerik editörlerini kaybetmemek ve bünyesinde tutmaya devam etmek için büyük paralar ödemeye hazır olduğunu daha önceki hamlelerinde de göstermişti.
Bloomberg’in haberinde YouTube’un işbirliği yaptığı içerik oluşturucularının kim olduğu konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak ödenen meblağlar göz önüne alınınca platformun en ünlü içerik üreticileriyle çalıştığı anlaşılıyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim