Anlık Bildirim

Instagram Hikayelerine artık aynı anda birden fazla fotoğraf ve video yüklenebiliyor

Instagram, yayınladığı yeni güncellemeyle birlikte kullanıcıların oluşturdukları Hikayelere aynı anda birden fazla fotoğraf ve video yükleyebilmesine olanak sağlamaya başladı. Detaylar haberimizde...
Instagram artık kullanıcıların platformdaki Hikayeler özelliğine aynı anda birden fazla fotoğraf ve video yüklemesine izin veriyor. Yeni güncellemeyle birlikte ekranın sağ üst köşesine, kullanıcıların en fazla 10 fotoğraf veya videoyu bir kerede seçmesine olanak tanıyan küçük bir simge eklendi.
Her fotoğraf ayrı ayrı düzenlenebileceği gibi Hikayelerinize eklediğiniz fotoğraf veya videolara yerleştirmeniz için size konum etiketi önerileri de sunulacak. Popüler sosyal medya platformu geçtiğimiz günlerde Odak Modu özelliğine sahip olmuş ve Snapchat'teki Snapkod'a benzeyen İsim Etiketleri (Nametags) özelliğinin test edildiği ortaya çıkmıştı.
Instagram Hikayelerine toplu resim ve video yüklenmesini sağlayan güncelleme Android cihazlar için kullanıma sunulmaya başlandı. Şirket iOS platformuna ise önümüzdeki haftalarda geleceğini açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim