Anlık Bildirim

Instagram, Superzoom ile yeni bir akım başlatıyor

Yeni özelliğimiz Superzoom ile hikayeleriniz farklı bir hal alıyor. Özelliğin popülerleşme hikayesini ve ayrıntılarını anlattığımız içeriğimizi okuyarak siz de eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.
On yıl önce, bir çoban köpeğinin beş saniyelik klibi viral olmuştu. O zamandan beri dramatik yakınlaştırmalar popüler kültürde yer almaya başladı. Uzun süredir bunu akıllı telefonlarımızın manuel yakınlaştırma özelliğini kullanarak yapıyorduk. Şimdiyse Instagram bunu sizin için otomatik olarak yapacak yeni bir özellik sunmakta. Android ve iOS’ta bugün piyasaya sürülen Superzoom, tek dokunuşla ‘Dramatic Chipmunk’ tarzı bir yakınlaştırma oluşturmanıza olanak tanıyor. Bu özelliği denemek için hikaye kamerasının sağ alt köşesinde bulunan efektler butonundan Superzoom efektini seçebilir, üç saniyelik bir yakınlaştırma yapabilirsiniz. Superzoom efektini derinleştirmek için arka planda da dramatik bir ses efekti bulunuyor.
Kısa formattaki videoların hikayelerimizin can damarı olduğu kanıtlanmıştır. Özellikle boomeranglar kısa süre içerisinde Instagram hikayelerinde oldukça sevilerek kullanılan bir araç haline geldi. Sosyal medyayı aktif olarak kullananlar; Superzoom özelliği sizlere, en az boomerang kadar eğlenceli hissettirecektir. Kamerada kendinizi ilerletip kendi Dramatic Chipmunk’ınızı oluşturabilirsiniz veya bir arkadaşınızı, hayvanınızı ya da herhangi bir objenizi hedef alıp bu anı daha da eğlenceli hale getirebilir ve hikayenize renk katabilirsiniz.
Superzoom efektinin bir süre daha popülerliğini koruyacağını tahmin ediyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim