Anlık Bildirim

Instagram şimdi de Stop Motion özelliğini deniyor

Instagram platformunda art arda birden fazla fotoğraf çekerek bunları bir GIF haline getirebileceğiniz ve hikaye yapabileceğiniz Stop Motion özelliği testlere başladı.

800 milyon aktif kullanıcıya ulaşarak sosyal ağlar arasında ne kadar popüler olduğunu gösteren Instagram, ilgi çekici özellikler geliştirmeye devam ediyor. Boomerang ve Superzoom özelliklerinden sonra şimdi de Stop Motion sırada.

Stop Motion özelliği nedir?

Hikayeler kısmının kamerasına eklenecek olan Stop Motion özelliği, birden fazla fotoğraf çekerek bunları GIF haline getiriyor. Etiket veya metin gibi eklemeler yaptıktan sonra hikayeler kısmında paylaşabiliyorsunuz. Dilerseniz doğrudan mesaj olarak da gönderilebiliyor. Özellik sadece kamera ile erişilebilir durumda. Kayıtlı fotoğraflara herhangi bir işlem yapmıyor.

Snapchat platformunun bazı özelliklerini kopyalaması ile eleştirilen Instagram son dönemde yenilik de yapmaya başladı. Boomerang özelliğinin beğenilmesi sonrasında Superzoom özelliğini hayata geçiren platform, Stop Motion özelliğinden de umutlu. Belirli bir grup ile testleri süren Stop Motion özelliği ne zaman erişime açılacak bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim