Anlık Bildirim

Instagram'a yeni özellik! Artık hikayelere emojilerle yanıt verilebilecek

Instagram'a gelen yeni özellik ile artık kullanıcılar, diğer kullanıcıların hikayelerine emojilerle yanıt verebilecekler. Bu yenilik Instagram kullanıcıları tarafından sahiden de çok beğenildi.
Instagram Hikayeleri, gün içinde tanık olduğumuz ilginç olayları paylaşmak için şüphesiz ki mükemmel bir araç. Özellikle sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorsanız, diğer insanlarla etkileşimde bulunmanın harika bir yolu. Instagram, hikayeleri daha “etkileşime dayalı" bir hale getirmek için tasarladığı yeni bir güncellemeyi tanıttı.
Artık kullanıcılar, başka kullanıcıların hikayelerine tıpkı Facebook’taki ifadelere benzer ifadeler bırakabilecekler. Kullanıcıların hikayelere yanıt verme amacıyla kullanabilecekleri ifadeler yukarıdaki görselde yer alıyor. Ayrıca seçtiğiniz ifadeye tıkladığınızda tıpkı Facebook canlı yayınlarında olduğu gibi ekranda bir emoji bulutu oluşuyor.
Bu özellik şu an için yalnızca Instagram'ın beta sürümünde mevcut. Eğer siz de Instagram’ın bu özelliğinden yararlanabilmek istiyorsanız, bu bağlantıya tıklayarak beta sürüme geçebilirsiniz.
Instagram'a yeni özellik! Artık hikayelere emojilerle yanıt verilebilecek
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim