Anlık Bildirim

Steam Yaz İndirimleri başladı: İşte indirime giren popüler oyunlar

Merakla beklenen Steam yaz indirimleri başladı. Bugünden itibaren binlerce oyunda 8 Temmuz 2021'e kadar indirim bulunuyor. İşte indirime giren oyunlar:

Steam yaz indirimleri 2021 Tam Boyutta Gör

Steam'in merakla beklenen indirim dönemi başladı. Her zaman olduğu gibi Steam Yaz İndirimleri 2021 de yazın başlangıcı ile birlikte oyuncularla buluştu. 

İndirimlere baktığımızda binlerce oyunun indirimde olduğunu görebiliyoruz. Buradaki sayfadan tüm indirimlerin olduğu sayfaya ulaşabilirsiniz. İndirimler 8 Temmuz 20:00'a kadar devam edecek. Aşağıda direkt olarak indirime giren oyunların değil, indirime giren oyunların türlere göre ayrılan linklerine ulaşabilirsiniz.

Steam yaz indirimlerinden öne çıkan fırsatlar

Kendi kaderinizi çizin

Steam Yaz İndirimleri başladı: İşte indirime giren oyunlar Tam Boyutta Gör

İndirimler dışında Steam, her zaman olduğu gibi konsept olarak da farklı bir tona gitti. KENDİ KADERİNİZİ ÇİZİN başlığı ile Steam, bir de ufak bir etkinliğe başladı. Etkinliğin detayları şöyle: 

Bir kahraman olduğunuz çok açık, herkes size kahraman diyor zira. Ama ne tür bir kahramansınız? Bu seneki indirim sadece büyük indirimlerin yer aldığı sıradan bir indirim değil, bu seneki indirimde kısa hikâyelerin yer aldığı zorluklarla karşılaşacak ve er hikâyeyi bir seçim yaparak bitireceksiniz. Bu seçimleriniz de ne tür bir kahraman olacağınızı belirlemede kullanılacak. İndirimde denk geleceğiniz her on dört "Kendi Kaderinizi Çizin" hikâyesindeki iki farklı eylemden birini seçin ve verdiğiniz kararın hatırına hareketli bir çıkartma elde edin. Hikâyelerin hepsini tamamladıktan sonra kaderinizi yansıtan beş benzersiz rozetten birini alacaksınız. O hâlde seçim yapmaya koyulun! Bütün öğeler Steam Yaz İndirimi'nin sona ereceği tarih olan 8 Temmuz 2021, TSİ 20:00'den önce alınmış olmalıdır.

Buradan da Steam yaz indirimleri etkinlik sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15372 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim