Anlık Bildirim

Nvidia Hot Fix sürücü yayınlandı

Nvidia sürücüleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. Son dönemde ortaya çıkan sorunları çözmek için sık sık sürücü güncellemesi yayınlayan firma 376.33 sürümü için 376.48 numaralı Hot Fix'i yayınladı.
 Son dönemde Nvidia'nın Windows 10 ve bazı oyunlarla sürücü tarafında sorunlar yaşadığını görmüştük. Bu sorunları çözmek için firmaların topu bir birine attığı ve bu süreçte kullanıcılardan şikayetlerin katlanarak arttığını görmüştük.

Sorunlar nihayet çözülüyor

 Nvidia tarafında özellikle Windows 10'daki kutularla ve Battlefield 1 oyunuyla ciddi sıkıntılar vardı. Çözüldü, bozuldu, çözüldü, bozuldu derken nihayet tamamen çözecek bir sürücü yayınlandığı duyuruldu. 376.48 numaralı Hot Fix sürücüsü ile birlikte pek çok sorun nihayet çözülüyor.
 376.48 numaralı Hot Fix sürücü ile birlikte Windows 10'da yaşanan ana ekrandaki kutuların hatalı gösterimi sorunu, Just Cause 3 oyunun rastgele ekranın parlaması, Battlefield 1 oyunundaki çökmelere neden olan sorun, SLI kullanan kullanıcılarda kaplamaların yanıp sönmesi sorunu, Wargame: Red Dragon oyunundaki bozulmalar düzeltiliyor. 
 Şu anda Nvidia ana sayfasında yayınlanmamış olan Hot Fix sürücüye aşağıdaki adresten ulaşabilir ve Windows işletim sisteminize uygun sürümü indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim