Anlık Bildirim
 
Nvidia’nın son stabil sürücüsü 384.76 WHQL bildiğiniz üzere dün itibariyle indirilmeye sunuldu. Bazı oyunlara dair hata düzeltmesi, bazılarınaysa destek sunulan sürücüyle kullanıcıların raporlarına göre Ubisoft’un Watch Dogs 2 oyunda sorun yaşanıyor.

Sorun nasıl çözülebilir?

Sürücü kaynaklı olduğu anlaşılan durum oyunun başlangıçta çökmesine ve oyuna erişilememesine neden oluyor. Kullanıcıların şu an için uygulayabilecekleri en iyi çözüm görünüşe göre bir önceki sürüm olan 382.53’e temiz bir kurulum yaparak geri dönmeleri.
Nvidia’nın son sürücüsünde sorun! Tam Boyutta Gör

Sürücüye kısa bir göz atacak olursak; Nvidia bu sürümle birlikte bugün itibariyle açık beta konumuna geçerek oyuncuların beğenisine sunulan Rise Up oyununa destek eklemişti. Ayrıca oyunun 8 Ağustos’ta asıl sürümünün duyurulacağını da not düşelim.
Sürücüye dönecek olursak, FIFA 17’ye dair SLI kurulumları için profil eklenirken hız aşırtma sonrası çeşitli problemlerle karşılaşan kullanıcılar için yardım menüsü altına yapılan bütün değişikleri varsayılana döndürebildiğimiz bir seçenek eklenmişti. Son olarak Spider-man: Homecoming VR oyunu için de optimizasyonlar içeren 384.76 WHQL’deki sorunun ortadan kaldırılması için yeni sürümün ne zaman duyurulacağı ise henüz net değil. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14897 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, sürücü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim