Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S 10.5 tablet modeli internete sızdırıldı


Samsung Galaxy Tab S 10.5 tablet modeli internete sızdırıldı

Bir süredir Samsung'un Super AMOLED ekranlı bir tablet serisi başlatacağı iddiaları gündeme gelmekteydi. Yaklaşık 3 yıldır tabletlerinde Super AMOLED panel kullanmayan firma açısından da önemli bir adım olacak yeni seriye ilişkin ilk görseller de internete sızdırıldı.

Görseller serideki 10.5 inçlik üyeye ait. Galaxy Tab S 10.5 adını alacağı tahmin edilen modelde kullanılan panel endüstrideki ilk 10.5 inçlik Super AMOLED panel olacak. Samsung en son Galaxy Tab 7.7 modelinde Super AMOLED ekran kullanmıştı.

Yeni serinin tasarım açısından bu yıl ki tabletlerden pek bir farkının olmadığı görülüyor. Galaxy S5 modelindeki nokta desenli arka tasarımın aynen miras alındığı görülen tabletin Home tuşu üzerinde bir parmak izi okuyucusuna sahip olduğu da tahmin ediliyor.

10.5 inçlik ekranda 2560x1600 piksel çözünürlüğe yer veren Galaxy Tab S 10.5, Exynos 5420 yonagesintden gücünü alıyor ve 3GB RAM ile sistemi destekliyor. Modelde 8MP çözünürlükte LED flaşlı arka kamera, 2.1 MP çözünürlükte ön kamera, 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0, opsiyonel LTE desteği, Android 4.4.2 işletim sistemi ve Magazine kullanıcı arayüzü şeklinde özellikler olduğu belirtiliyor. 

Samsung'un yeni seriyi ne zaman lanse edeceği bilinmiyor ancak en geç yaz bitmeden modellerin raflardaki yerini alacağı tahmin ediliyor.  
 
Samsung Galaxy Tab S 10.5 tablet modeli internete sızdırıldı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim