Anlık Bildirim

Sony Xperia Z4 Tablet Ultra modelinin internete sızdığı iddia ediliyor

Sony Xperia Z4 Tablet Ultra modelinin internete sızdığı iddia ediliyor

Sony'nin CES 2015 fuarı kapsamında düzenleyeceği basın toplantısına sayılı günler kala halen hangi ürünleri tanıtacağı belli değil ve liste giderek kabarıyor. Son olarak listeye Xperia Z4 Tablet Ultra modeli eklendi. 

Sony'nin şimdiye kadar sızan görsellere göre Xperia Z4, Xperia Z4 Compact ve Xperia Z4 Ultra akıllı telefonlarını tanıtacağı iddia ediliyor. Xperia Z4 Tablet Ultra ise firmanın 12.9 inçlik yeni tablet modeli olacak. 

Samsung'un Pro serisi tabletleri ve Apple'ın iPad Pro söylentileri sonrasında Sony'nin de benzer bir hamle yapacağı konuşuluyordu. İddialar doğruysa bu hamle Xperia Z4 Tablet Ultra olacak. 

Xperia Z4 Tablet Ultra 12.9 inçlik LED ekranında 3840x2400 piksel çözünürlük sunarken, 2.86GHz saat hızında çalışan Snapdragon 810 yongasetinden gücünü alıyor. 2x3GB diziliminde 6GB RAM taşıyan cihaz 64GB kapasite sunuyor. Cihazın batarya kapasitesi 12100mAh gücünde iken Android 5.0 işletim sistemi üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor. 8MP çözünürlüğündeki ana kamera 4K video kaydı yaparken, görüntüler de HDMI ile dışarı aktarılabiliyor. Bu denli büyük bir cihazın kalınlığı ise 8.6mm'de tutulmuş.

İddialara inanmak gerçekten oldukça zor. Zira Windows tabletlerde bile bu tarz donanıma nadir rastlanırken, Android tarafında ise şimdiye kadar hiç görülmedi. Bir iki yıl sonrasının modeli olabilecek özelliklere sahip Xperia Z4 Tablet Ultra eğer doğruysa değil Android tarafının Windows tarafının bile üst seviye tablet modellerine kafa tutabilir. Ancak şimdilik 5 Ocak'a kadar bunların ne kadar gerçek olduğunu bilemeyeceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1021 kez okundu.
42 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim