Anlık Bildirim

1Password eklentisi Microsoft Edge tarayıcısı için yayınlandı

Şifrelerinizi ve form bilgilerinizi tek elden yönetebildiğiniz popüler 1Password uygulaması, Microsoft Edge için geliştirdiği eklentisini nihayet kullanıma sundu.

Şifre depolama uygulamalarının en önemlilerinden 1Password, uzun bir aradan sonra Microsoft Edge tarayıcısı ile uyumlu eklentisini yayınladı. Eklenti yaklaşık bir yıldır ön izleme sürecindeydi.

Tek şifre

Geçen yıl sonbahar döneminde Insider kullanıcıları için ön izleme sürecine başlayan 1 Password, hazırlıklarını tamamladıktan sonra geçtiğimiz hafta Microsoft Store onay sürecine girdi ve kısa süre sonra da yayına alındı.

Tüm kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi saklayabilen 1 Password ayrıca benzersiz şifreler üretebiliyor. Bu şifreleri dilediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında otomatik form doldurma aracı olarak da işlev yapan eklenti kredi kartı bilgileri gibi pek çok veriyi site yüklendiği anda gerekli yerlere giriyor.

Eklenti kurulduktan sonra tarayıcının sağ üst kısmında ikon olarak yerini alıyor. Eklentiyi kullanabilmek için ise 1Password for Windows 6.7+ uygulamasını cihazınıza kurmanız gerekiyor.

1Password: Microsoft Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim