Anlık Bildirim

Chrome 53 önemli değişiklikleri ve geliştirmeleri beraberinde getirecek

Google'ın Eylül ayında yayınlayacağı yeni Chrome versiyonu önemli değişiklikleri ve geliştirmeleri beraberinde getirecek. Chrome 53 ile birlikte internet tarayıcısı yeniden hızlanacak.
Bir zamanlar piyadaki en hızlı internet tarayıcısı olan Chrome, son yıllarda bu hızını yitirdi ve hız konusunda daha modern internet tarayıcılarının gerisinde kalmaya başladı. Durum böyle olunca birçok kullanıcı da Google'ın internet tarayıcısında bazı değişikliklere gitmesini istedi. Görünen o ki Amerikalı internet devi kullanıcıların bu isteğini dikkate almış. Çünkü popüler internet tarayıcısının hazırlık aşamasındaki yeni sürümü, önemli değişiklikleri ve geliştirmeleri beraberinde getirecek.
Stabil versiyonu Eylül ayında yayınlanacak olan Chrome 53, önemli geliştirmelere sahne olacak ve buna bağlı olarak kullanıcılara çok daha iyi bir performans sunacak. Özellikle OS X işletim sisteminde Chrome'un performansında kayda değer bir artış yaşanacak. GPU, CSS ve WebGL'de yapılan değişiklikler sayesinde Chrome 53, yayınlanan son stabil versiyon olan Chrome 51'den yüzde 47 daha gelişmiş internet tarayıcısı olacak.
İnternet tarayıcısının Windows ve Linux versiyonlarında yapılacak geliştirmelerin OS X versiyonu kadar yüksek olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor, ancak Google yeni versiyonda yaptığı değişiklikler göz önüne alındığında Windows ve Linux versiyonlarında da performans artışı bekleyebiliriz. Ayrıca internet tarayıcısının Android versiyonunda önemli geliştirmeler yapılacak.
Bu değişikliklerin bir kısmı Temmuz ayında yayınlanacak Chrome 52'de bulunacak olsa da, değişikliklerin tam anlamıyla gerçekleşmesi için Eylül ayında çıkacak Chrome 53'ü beklememiz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13833 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, chrome ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim