Anlık Bildirim

Chrome'a alternatif olabilecek 11 ilgi çekici internet tarayıcısı

Günümüzde internet kullanıcılarının büyük bölümü tarayıcı olarak Google Chrome'u tercih ediyor, ancak farklı bir internet deneyimi isteyenler için birçok alternatif de mevcut.
Google'ın popüler internet tarayıcısı Chrome, günümüzde internet tarayıcıları pazarında açık ara lider durumda. Öyle ki bir zamanlar bu pazarı domine eden Internet Explorer bile günümüzde kullanıcılar tarafından "Google Chrome'u indirmek için en iyi internet tarayıcısı" olarak yaftalanacak kadar geride kalmış durumda.
W3Counter tarafından yayınlanan verilere göre Eylül 2016 itibariyle internet tarayıcılarının kullanımı oranları şu şekilde:
Chrome (%57.1)
Safari (%13.5)
Firefox (%13.1)
Internet Explorer & Edge (%9.5)
Opera (%2.8)
Bu verilerden de anlaşılacağı gibi söz konusu internet tarayıcıları olduğunda kullanıcıların bir numaralı tercihi Google Chrome. Ancak Chrome dışında bir tarayıcı kullanmak isteyenler için birçok seçenek mevcut. Firefox veya Safari gibi popüler tarayıcıların yanı sıra, birçok kişinin haberdar olmadığı ilgi çekici internet tarayıcıları da mevcut. İşte bu az bilinen alternatif internet tarayıcılarını galerimizde bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14249 kez okundu.
48 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, chrome ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim