Anlık Bildirim

Firefox'un ekran görüntüsü yakalama özelliğine düzenleme işlevi eklendi

Mozilla, popüler internet tarayıcısı Firefox'un ekran görüntüsü yakalama özelliğini geliştirdi. Artık programda ekran görüntülerini düzenleyebileceğiniz seçenekler de mevcut.
Dünyanın en popüler internet tarayıcılarından Mozilla Firefox, 2012 yılında programa ekran görüntüsü yakalama özelliği getirmişti. Bu özellik sayesinde kullanıcılar istedikleri web sayfasının ekran görüntüsünü pratik bir şekilde kaydedip istedikleri kişilerle paylaşabiliyordu.

Firefox'un ekran görüntüsü alma işlevi geliştirildi

Ekran görüntüsü yakalama işlevini geliştiren Mozilla, popüler tarayıcıya artık görüntülerin düzenlenebileceği çeşitli araçlar da ekledi. Bundan böyle Firefox kullanarak alacağınız ekran görüntülerinin üzerine çeşitlik renklerde yazı yazabilir, belirli bölümünü vurgulayabilir, görüntüyü kırpabilir ve yaptığınız işlemleri iptal etmek için geri al düğmesini kullanabilirsiniz.
Mozilla, Firefox'un ekran görüntüsü yakalama özelliğinin oldukça popüler olduğunu belirtiyor. Ürün Müdürü John Gruen, ekran görüntüsü alma işlevinin tarayıcıya entegrasyonundan bu yana 64 milyondan fazla ekran görüntüsünün alındığını açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim