Anlık Bildirim

Google, Chrome'a kayıtlı tüm şifrelerin metin dosyasına kaydedilebileceğini duyurdu

Google, popüler internet tarayıcısı Chrome'a uzun süredir beklenen bir özelliğin ekleneceğini duyurdu. Artık tarayıcıya kayıtlı şifreler bir metin dosyasına kaydedilebilecek.
Google, dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Chrome'a yepyeni bir özellik getireceğini duyurdu. Bundan böyle kullanıcılar sadece birkaç adımda, tarayıcıya kayıtlı şifrelerini bir metin dosyasına aktarabilecekler.

Chrome'da kayıtlı şifreler ".csv" formatında kaydedilebilecek

Şu an Chrome geliştiricileri tarafından test edilen özelliğin kullanımının oldukça basit olacağı belirtiliyor. Kullanıcılar "kayıtlı şifreler" bölümünden, "şifreleri dışa aktar" seçeneğine tıklayarak, tarayıcıya kayıtlı tüm şifreleri ".csv" formatında kaydedebilecekler. Daha sonra ".csv" formatındaki dosya istenilen parola yöneticisine kolayca aktarılabilecek.
Bu özellik şifrelerini unutan kullanıcıların da kurtarıcısı olabilir ancak tüm şifrelerin yer aldığı bir dosyayı bilgisayarda tutmanın ne kadar güvenli olacağı ise başka bir tartışma konusu. Google, Chrome'a getireceği bu özelliğin ne zaman kullanıma sunacağı konusunda ise henüz bir tarih vermedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8693 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chrome os, google chrome ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim