Anlık Bildirim

Mozilla Firefox 64 yayınlandı, işte yenilikler

Popüler internet tarayıcılarından Mozilla Firefox'un yeni sürümü yayınlandı. Versiyon numarası 64 olan yeni Firefox'ta akıllı öneriler ve sekme yönetimi gibi birçok iyileştirmeler mevcut.
Eğer internet tarayıcısı olarak Mozilla Firefox'u tercih ediyorsanız, 64 numaralı yeni sürümünün yayınlandığını belirtelim. Mozilla'nın açıklamalarına göre Firefox 64 güncellemesi, akıllı öneriler, tarayıcı sekme yönetimi ve sörf deneyiminde iyileştirmeler sunuyor.

Akıllı öneriler ve performans monitörü

Sekme yönetimine gelen yeniliklerle başlayacak olursak, bu güncelleme artık kullanıcıların sekmeleri taşımak, kapatmak, favorileri işaretlemek ve kolayca iğneleyebilmek için birçok sekmeyi aynı anda seçmelerine izin veriyor. Ayrıca Firefox 64, tarayıcıyı nasıl kullandığınıza bağlı olarak size hizmet veya eklenti tavsiye ederek akıllı önerilerde de bulunabilecek.
Ayrıca bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız her bir sekmenin ne kadar güç tükettiğini görebileceğiniz yeni bir görev yöneticisine de ulaşabileceksiniz. Bununla birlikte birçok hata düzeltmesinin de yapıldığı yeni güncelleme şuan kullanıma sunulmuş durumda. Yeni sürüme geçmek için tarayıcınızı güncelleyip yeniden başlatmanız yeterli.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12795 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Firefox, Mozilla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim