Anlık Bildirim

Ecosia: Tek tıkla ağaç dikin

2009 yılından beri geliştirilen Ecosia arama motoru ile yaptığınız her aramada dünyanın bir yerine ağaç dikin. Berlin merkezli arama motoru Ecosia ile yaptığınız her arama hayat bulsun.
arama motoru ecosia
 
 Google ve Yandex gibi bir arama motoru olan "Ecosia", 2009 yılından beri geliştirilmekte. Ancak onu diğerlerinden ayıran en önemli özelliği: Ecosia, sizin her yaptığınız arama için bir ağaç dikiyor. Yapılan her aramada ve önünüze çıkan reklamların gösterilmesiyle elde edilen gelirin %80’i Afrika’daki ağaç dikim projelerine gidiyor. Kalan %20 Ecosia'nın  giderleri için kullanılıyor. 
Ortakları olan WeForest, ağaç dikim işlerini yürütürken; Ecosia, bir ağaç için gerekli olan 30 kuruşu kazanıyor.
 Ecosia arayüzü içinde çalışan bir Google seçeneği de var, böylece kullanıcılar alışkın oldukları arayüzden devam edebiliyorlar.
arama motoru ecosia
 
4,5 milyon kullanıcısı olan Ecosia'nın  kullanıcı sayısı günden güne büyüyor, siz de her aramada dünyanın herhangi bir yerine bir ağaç dikmiş oluyorsunuz. 

Hedef 1 milyar ağaç 

Ecosia ekibinin hayali, 2020 yılına gelindiğinde 1 milyar ağaç dikmek. An itibariyle 35 milyon ağaç diken bu ekip, hayaline hergün biraz daha yaklaşıyor.
Ayrıca bağış makbuzlarını siteleri üzerinden düzenli olarak paylaşan Berlin merkezli Ecosia ekibi, şeffaflıklarını da kanıtlamış oluyorlar. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4134 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çevrecilik, arama motoru ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim