Anlık Bildirim

HP, sökülebilir klavyeli Chromebook x2 tablet modelini tanıttı

Teknoloji devi HP, sökülüp takılabilen klavyeli tablet modeli Chromebook x2'yi tanıttı. Acer Chromebook Tab 10'dan sonra ikinci Chrome OS tabanlı tablet olan cihazın teknik detayları haberimizde.
ABD merkezli teknoloji şirketi HP, yeni tablet modelini tanıttı. Acer Chromebook Tab 10'un ardından Chrome OS işletim sistemine sahip ikinci tablet olan HP Chromebook x2, özellikle tamamen sökülüp takılabilen klavyesi ile dikkat çekiyor. Sözü fazla uzatmadan cihazın teknik özelliklerine geçelim.

Chromebook x2'nin klavyesi gövdeden ayrılabiliyor

HP, Acer'ın ardından Chrome OS işletim sistemli cihaz üretimine başladı. Hatırlayacağınız üzere HP'nin, daha önce tanıttığı Chromebook x360 modelinde klavye 360 derece dönerek ekranın arkasına konumlandırılabiliyordu. Yeni tablet bilgisayar Chromebook x2'de ise klavye tamamen sökülerek gövdeden ayrılabiliyor. 12.3 inçlik bir ekrana sahip olan cihazın 13 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kameraya sahip olduğunu belirtelim.
Gücünü 1GHz Core m3 işlemci ve 4 GB RAM'den (8 GB seçeneği de var) alan Chromebook x2, 2.400 x 1.600 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor. Yaklaşık olarak 10.5 saatlik pil ömrü vaadeden cihaz 1.45 kilogram ağırlığında. Klavyeyi söktüğünüz takdirde ise ağırlık bir hayli azalıyor. HP'nin, iPad Pro'ya rakip olarak çıkardığı bu klavyeli ve kalemli tablet bilgisayarın 599 dolardan satışa sunulacağını da haberimize ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim