Anlık Bildirim

Xiaomi, Mi Notebook Air serisini yükseltti

Teknoloji devleri Apple MacBook'a rakip ürünlerine donanım yükseltmeleri yapmaya devam ediyor. Microsoft'tan sonra bu kez Xiaomi, Mi Notebook Air serisini güncellediğini duyurdu.
Microsoft geçtiğimiz günlerde yeni nesil Surface Pro ve Surface Laptop modelleri için bazı donanım yükseltmeleri yapmıştı. Şimdi ise diğer üreticilerin cihazlarını yenilemeye başladıklarını görüyoruz.
Xiaomi, Apple'ın MacBook'una rakip olarak konumlandırıldığı Mi Notebook Air dizüstü bilgisayar serisininin donanım güncellemelerini duyurdu. 13.3 inç ekranlı Mi Notebook Air, Intel Kaby Lake işlemcilere yükseltilirken, 12.5 inç ekranlı daha küçük model sadece 7. nesil M3 işlemciyle güncellenmiş durumda.
Büyük model 8GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip ve artık NVIDIA'nın GeForce MX150 mobil ekran kartıyla geliyor. Pil ömründe de artış var. Xiaomi, şarj başına pil ömrünün 9.5 saate kadar çıkabileceğini söylüyor.

Windows Hello için yapılandırılabilen parmak izi sensörü

Yeni Xiaomi dizüstü bilgisayarlar, Windows Hello ile biyometrik kimlik doğrulaması yapılmasına imkan veren bir parmak izi sensörüne de sahip olmuş durumdalar.
Şirket, yeni nesil dizüstü bilgisayarların işlemci ve diğer iyileştirmeler sayesinde önceki nesillere göre yüzde 10'a varan performans artışı sağladığını söylüyor. 12.5 inçlik modelin artık yüzde 12 daha hızlı olduğunu belirtelim.
Dokunmatik ekran desteği yok bu nedenle Mi Notebook Air, Apple'ın MacBook serisinde sürdürdüğü yaklaşımı benimseyerek geleneksel dizüstü bilgisayar çizgisini korumaya devam ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7666 kez okundu.
31 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, macbook ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim