Anlık Bildirim

Yeni nesil Microsoft Surface Pro'nun fotoğrafları sızdı

Microsoft'un 23 Mayıs Pazartesi günü resmiyet kazandıracağı yeni nesil Microsoft Surface Pro'nun fotoğrafları ortaya çıktı. Cihazın yalnızca "Surface Pro" olarak adlandırılacağı söyleniyor.
Kısa bir süre önce sızdırılan yeni nesil Microsoft Surface Pro fotoğrafları, Redmond merkezli yazılım devinin başarılı 2'si bir arada serisini nasıl yenilediğini ortaya koymuş durumda.
VentureBeat'de yayınlanan fotoğraflarda da görülebileceği gibi yeni Surface Pro, Microsoft'un Surface Book dizüstü bilgisayarıyla tanıtılan Alcantara klavye de dahil olmak üzere bazı geliştirmelere sahip. Ancak buna rağmen mevcut jenerasyona oldukça benziyor.
Cihazdaki yükseltme genel olarak donanım bazında yapılmış. Yeni modelde Kaby Lake işlemciler, daha fazla RAM ve depolama birimine yer verilecek. Surface Pen çoğunlukla aynı olsa da ufak bir yükseltme alacak.

"Surface Pro" olarak çıkacak

Cihazın isimiyle ilgili ilginç bir değişiklik var. Microsoft yeni ürünü Surface Pro 5 veya Surface Pro 4'ün bir varyantı olarak değil sadece "Surface Pro" olarak lanse edecek. Şirket bu isim değişikliğiyle ürün serisini sadeleştirmek ve yeni nesil Surface modellerinin çıkmasıyla birlikte birkaç yıl içinde daha yüksek bir rakama ulaşmaktan kaçınmak istediği izlenimi veriyor.
Klavye ve Surface Pen'in dört farklı renk seçeneğiyle sunulacağını ve Surface Book'takilere benzer olacağını belirtelim. Yeni Surface Pro modeli 23 Mayıs tarihinde Şanghay'da resmiyet kazanacak. Ön siparişlerin muhtemelen etkinlikten hemen sonra başlaması ve cihazın önümüzdeki ay satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim