Anlık Bildirim

AMD işlemcili Lenovo ThinkPad'ler yolda

İş için kullanılabilecek en iyi dizüstü bilgisayar serilerinden biri olan Lenovo ThinkPad ailesine AMD işlemciyle güçlendirilmiş iki yeni model ekleniyor. Detaylar haberimizde...
Lenovo ThinkPad serisindeki dizüstü bilgisayarlar iş için kullanılabilecek en iyi laptop seçenekleri arasında yer alıyor. Neredeyse her model bir Intel işlemciyle güçlendirilmiş durumda ancak yeni modeller piyasaya çıktığı zaman bu durum değişecek. Lenovo birkaç yıl aranın ardından AMD işlemciye sahip kurumsal dizüstü bilgisayarlarını yeniden piyasaya sürüyor.
Şirketin ThinkPad A serisine iki yeni model gelecek. Lenovo A275 ve A475 isimli modeller Kanada Sertifikasyon Ofisi tarafından doğrulandı. A275'in ThinkPad X270'i, A475'in ise ThinkPad T470 modelini temel aldıkları düşünülüyor. Şu an için dizüstü bilgisayarlarla ilgili başka bilgi yok.
Lenovo'nun en popüler kurumsal odaklı dizüstü bilgisayar serisine AMD işlemciyle güçlendirilmiş iki yeni model eklemesi AMD açısından çok iyi bir gelişme. Özellikle A475, Intel işlemcili kardeşi T470'in en çok beğenilen kurumsal dizüstü bilgisayarlarından biri olması nedeniyle AMD'ye ciddi katkı sağlayabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim