Anlık Bildirim
Sıradaki Video

ASUS ZenBook Pro ön inceleme

Profesyonel kullanıma özel ZenBook PRO, sınıfında en dolu makinelerden bir tanesi. İnce metal kasasında 3D, video, resim işleme ve çoklu ortam için gereken gücü sunuyor.
Profesyonel kullanıma özel dizüstü bilgisayar dendiğinde hızlı bir işlemci, harici ekran kartı, bol ram, iyi bir ekran, hızlı depolama alanı ve geniş bağlanabilirlik seçenekleri ilk aranan özellikler oluyor.

ASUS ZenBook Pro, bütün bunları sınıfında iddialı inceliği ve metal alaşım gövdesiyle şık bir kasada sunuyor. Intel Core i7 işlemci, Nvidia GeForce GTX1050 Ti ekran kartı, ince çerçeveleri sayesinde 14" kasaya sığmış 15,6" IPS 4K ekranı, 16GB DDR4 belleklerine eşlik eden 1TB'a kadar PCIe tabanlı SSD depolama alanıyla ZenBook Pro, herkesin sahip olmak isteyeceği bir dizüstü bilgisayar olmuş.

Üzerindeki geniş bağlantı seçeneklerine eklenen 2 tane Thunderbolt 3 destekli USB Type C portu üzerinden 4K displayport çıkışı da verebilen dizüstü bilgisayarı aynı anda 2 tane 4K monitöre bağlamak mümkün.

10 saate kadar çalışma süresi sunan pili hızlı şark ile 49 dakika içinde %50 seviyesinde şarj olabilen ZenBook Pro, 18,9mm kalınlık, 1.8kg ağırlığı ile taşınabilirliği oldukça yüksek bir bilgisayar.

%83 kasa ekran oranıyla göz dolduran 15,6" boyutlarındaki 4K panele, Harman/Kardon imzası taşıyan 4'lü ses sistemi eşlik ediyor ve çoklu ortam konusunda sınıfında zirveye oynayacak bir deneyim vaat ediyor.

Tam boyutlardaki kullanması kolay ve tepkisel klavyeye eşlik eden touchpad üzerinde bir parmak izi okuyucuya da yer verilmiş. Microsoft Hello destekli parmak izi okuyucu sayesinde hızlı ve güvenli giriş yapılabiliyor.

ZenBook Pro'nun 1299$'dan başlayan fiyatları ile bu yılın sonlarına doğru pazarda yer alması bekleniyor.

 
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim