Anlık Bildirim

Apple Pencil destekli ucuz iPad modeli yolda

Apple'ın 27 Mart'ta gerçekleştireceği etkinlikte piyasadaki mevcut 9.7 inçlik iPad modelinden %20 daha ucuz bir tablet tanıtması bekleniyor. İşte uygun fiyatlı yeni iPad'in tüm özellikleri ve fiyatı.
Apple, eğitim temasına odaklanacağı yılın ilk büyük lansman etkinliğini 27 Mart'ta gerçekleştirecek. Şirketin bu etkinlikte, eğitimciler ve öğrenciler tarafından sınıflarda kullanılmak üzere tercih edilebilecek daha ucuz bir iPad tanıtması bekleniyor. Giriş seviyesi 9.7 inçlik iPad, 329 dolar fiyat etiketi taşıyan piyasadaki mevcut modelden %20 daha ucuz yani 259 dolara satışa sunulabilir.

Yeni iPad Apple Pencil desteği ile gelebilir

Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya göre, yeni iPad, Apple Pencil desteği sunabilir. Bu öngörü üç açıdan bakıldığında inandırıcı geliyor. Öğrencileri hedefleyen bir cihazda stylus kalem desteği sunulması son derece mantıklı. Ayrıca etkinlik davetiyesinde elle çizilmiş bir Apple logosunun yer alması ve şirketin Apple Pencil üretimini 2018 yılında ikiye katlayarak 10 milyona çıkaracak olması da bu iddiaları doğrular nitelikte. Şu an itibariyle sadece iPad Pro, Apple Pencil'ı destekliyor.

Daha büyük çerçeveli 9.7 inç ekrana sahip olacak

Apple ucuz iPad modelinin birkaç farklı modelini çıkarabilir. Yeni iPad'in Apple Pencil'ı destekleyebilmesi için ekran camının altında bir sayısallaştırıcı katman olacak. Bu da ucuz modeldeki ekranın, beyaz dengesini çevredeki ışığa göre otomatik olarak ayarlayabilen True Tone görüntüleme teknolojisine sahip olmayacağı anlamına geliyor. 9.7 inçlik ekranın daha büyük çerçevelerle birlikte standart 4:3 görüntü oranına sahip olacağı da gelen haberler arasında.

Depolama kapasitesi düşük olacak

Yeni iPad, eğitim odaklı uygulamalar için tasarlanan ClassKit'in avantajlarından faydalanabilmek için bu framework'ün dahil edildiği iOS 11.3 işletim sistemini çalıştıracak. Yüksek bir depolama kapasitesine sahip olması beklenmeyen cihazdaki içeriklerin büyük bölümünün iCloud üzerinde tutulması hedefleniyor. Ancak Apple'ın öğrencilere daha fazla iCloud depolama alanı sunma ihtimali var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2881 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, Eğitim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim