Anlık Bildirim

Apple ince çerçeveli, Home tuşu olmayan ve Face ID'li yeni bir iPad üzerinde çalışıyor

Bloomberg kaynaklı rapora göre Apple, kısa bir süre önce piyasaya çıkardığı iPhone X'un tasarım öğelerine sahip, ince çerçeveli ve yüz tanıma sistemi ile donatılmış üst sınıf bir iPad hazırlıyor.
Apple'ın piyasaya yeni bir üst sınıf tablet sunma zamanı gelmiş durumda ve yayınlanan yeni bir rapora göre şirket 2018 için yeniden tasarlanmış bir amiral gemisi tablet üzerinde çalışıyor.
Önümüzdeki yılın iPad'i önemli tasarım değişiklikleriyle gelebilir. Son haberlere bakılırsa Face ID yüz tanıma sisteminin entegre edileceği tablet, Home butonu olmayan ilk iPad olacak.
Bloomberg'in raporunda, 2018 yılında çıkması beklenen iPad'in ince çerçeve gibi kilit iPhone X tasarım öğelerine sahip olacağı belirtiliyor. Yüz tanıma sisteminin gelmesiyle birlikte de Home tuşu ortadan kalkabilir.

Yeni iPad'de OLED ekran görmeyebiliriz

iPhone X her ne kadar Apple'ın OLED ekran teknolojisi sunan ilk akıllı telefonu olsa da, haberde tabletin OLED ekrana sahip olmayacağı da belirtilmiş. Ayrıca 10.5 inç iPad Pro'ya benzer bir ekran boyutuyla gelmesi bekleniyor.
Apple'ın bahsi geçen yeni üst sınıf iPad'i önümzdeki yıl çıkarabileceği bildirilse de henüz ortada bu söylentiyi destekleyecek somut bir gelişme yok. Cupertino merkezli şirket şimdiye kadar tablet planları hakkında hiç konuşmadı ve normal olarak bu tür raporlara da herhangi bir yorum yapmıyor.
Apple gerçekten de yeni bir üst sınıf tablet üzerinde çalışıyorsa muhakkak ki önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili daha fazla söylenti duyacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4762 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim