Anlık Bildirim

Apple'dan uygun fiyatlı MacBook Air geliyor

Apple ile ilgili analizleriyle tanıdığımız Ming-Chi Kuo, Cupertino merkezli şirketin 2018'in ikinci çeyreğinde daha ucuz fiyat etiketine sahip bir MacBook Air çıkaracağını söyledi.
Apple, bu yıl MacBook ile ilgili herhangi bir duyuru yapmadı ancak şirketin bu yönde bir hazırlık yaptığına dair spekülasyonlar var. KGI Securities'in Apple analisti Ming-Chi Kuo yatırımcılara, Apple'ın bu yılın ikinci çeyreğinde 13 inçlik Macbook Air'ın daha ucuz bir versiyonunu çıkaracağını söyledi.
Kuo, Apple'ın 2018 yılının ikinci çeyreğinde daha düşük bir fiyat etiketine sahip yeni bir MacBook Air piyasaya süreceğini öngörüyor. Şayet bilgiler doğruysa şirketin uygun fiyatlı MacBook Air modelinin çok yakında raflardaki yerini alması sürpriz olmayacak. Deneyimli analist özellikle düşük fiyat etiketinin Apple'ın bu yılki MacBook sevkiyatlarını yüzde 15 civarında arttırmasına yardımcı olacağını belirtti.

Teknik özellikleri belli değil

Yeni MacBook Air konusunda çok fazla detay yok. Dolayısıyla hangi özelliklerinin cihazı 4.599 TL başlangıç fiyatına sahip mevcut Macbook Air'den daha ucuz hale getireceğini bilemiyoruz. Öte yandan Macbook Air dizüstü bilgisayar piyasasındaki popülerliğini sürdürse de Apple birkaç yıldır bu seriyi hiç güncellemedi. Şirketin gerçekten de böyle bir planı varsa mutlaka önümüzdeki günlerde daha somut bilgiler ortaya çıkacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8635 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ming-chi kuo, macbook air ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim