Anlık Bildirim

Asus'un Windows 10 S'li ilk dizüstü bilgisayarı satışa sunuldu

Asus tarafından üretilmiş Windows 10 S'li ilk dizüstü bilgisayarı görebilmek için üç ay beklememiz gerekti. VivoBook W202 isimli model eğitim sektörünü hedefliyor...
Windows 10 S'in lansmanından üç ay sonra Asus, Windows Mağazası'ndaki uygulamalarla sınırlı yeni işletim sistemini çalıştıran ilk dizüstü bilgisayarını piyasaya sürdü. VivoBook W202 olarak adlandırılan model okullarda kullanılmak üzere tasarlanmış, ucuz bir dizüstü bilgisayar olarak ön plana çıkıyor. 279 dolarlık fiyat etiketine sahip olan laptop bugün satışa sunuldu.
VivoBook W202 gerçekten de sadece öğrenci veya öğretmenlerin satın almaya ihtiyaç duyabileceği türden teknik özelliklere sahip. Dizüstü bilgisayarda 1.1GHz Intel Celeron N3350 işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama alanı ve 0.3 megapiksel web kamerası bulunuyor. Ayrıca 1366 x 768 çözünürlüklü 11.6 inçlik ekranı var ve bu ekran 180 derece geri katlanabiliyor.

Dayanıklı tasarım ve su geçirmez klavye

Cihaz HDMI çıkışı, SD kartı yuvası, kulaklık girişi ve iki USB 3.0 portuyla donatılmış durumda. Asus, dizüstü bilgisayarın 11 saatlik batarya ömrü sunduğunu söylüyor. Aynı zamanda okulda karşılaşılabilecek kazalara karşı koruma sağlayabilen dayanıklı bir tasarımı ve su geçirmez klavyesi var.
Yeni dizüstü bilgisayarla ilgili en önemli şey standart Windows 10 yerine Windows 10 S'i çalıştırması. Bu da cihazı olması gerekenden daha ucuz hale getiriyor. Windows 10 S, Windows 10'un tam sürümünün aksine Windows Store'da yer alan uygulamalarla sınırlı bir işletim sistemi. Yani kullanıcılar Microsoft'un uygulama mağazasında yer alan seçeneklerin dışına çıkamıyor. Şirketin önümüzdeki ay Windows 10 Home çalıştıran W202 modelini 299 dolar fiyat etiketiyle satışa sunmayı planladığını da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim