Anlık Bildirim

Asus'un güncellenmiş notebookları listelendi

Kaby Lake işlemciler ve masaüstü performansındaki mobil Pascal serisi grafik birimleri son dönemde mobil tarafta büyük bir sıçrama yaratması bekleniyordu. Asus'un yeni modelleri ise haberimizde.
Kaby Lake işlemciler ve Pascal serisi ekran kartlarıyla birlikte mobil tarafta performans sıçraması bekleniyordu. Firmalar da birer birer yeni modellerini tanıtmaya, parekendeciler de yeni modelleri listelemeye  başladı.

 i5'ten i7'ye, 1050'den 1080'e

 Oyuncu bilgisayarları denince mobil tarafta masaüstü modellerin yarısı, hatta çeyreği performansta cihazları çok daha pahalıya görmeye alışmıştık. Pascal serisi ile birlikte bu durum değişti ve masaüstündeki donanım, aynı şekilde ve hatta biraz daha dolu şekilde mobil tarafa geldi ve mobil cihazlarda da masaüstü performansı almak mümkün hale geldi.
 i5 7300HQ ile i7 7820HK arasında değişen işlemci modelleri, 2GB GTX 1050 ile 8GB GTX 1080 arasında değişen ekran kartları, 8GB ile 32GB arasında ram miktarı, 256GB SSD ile 2x512GB SSD arasında değişen dahili depolama seçenekleri olan modeller 957€ ile 3879€ arasında fiyatlarla kullanıcılara sunulacak. Tam listesini aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.
 
Asus'un güncellenmiş notebookları listelendi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3383 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel kaby lake, nvidia pascal ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim