Anlık Bildirim

Dokunmatik klavyeli Lenovo Yoga Book ucuzladı

Geçen yılın yenilikçi ürünleri arasında gösterilerek ödüle layık görülen Lenovo Yoga Book, aynı konsepti daha düşük maliyetli bir dizüstü bilgisayar üzerinde satışa sunuyor.

Lenovo’nun dokunmatik klavyesi ile geçen yılın ilgi toplayan dizüstü bilgisayarı Yoga Book, yüksek fiyat etiketi nedeniyle belirli bir kesime sınırlı kalmıştı. Bu yıl Lenovo daha düşük maliyetli bir versiyon ile tüketicinin karşısına çıktı.

Kasa aynı donanım düşük

Lenovo Yoga A12 adındaki yeni Android işletim sistemli tablet, donanım tarafında kısıntılara giderek fiyatını orta seviye segmente indirmiş ve meraklılarına hitap eder hale gelmiş. 12.2 inçlik ekranında HD çözünürlük sunan tablet, Intel Atom x5 yonga setinden gücünü alıyor.

2GB RAM ve 32GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen model en ince noktasında 5.4mm kalınlık arz ediyor. Kasa imalatında üst seviye magnezyum ve alüminyum alaşımları kullanılmış.

Modelin en dikkat çekici kısmı şüphesiz klavyesi. Halo olarak adlandırılan klavye tamamen dokunmatik bir ekrandan oluşuyor. Titreşimli geri bildirim yapan tuşlar kullanıcısının alışkanlıklarını öğreniyor ve yazma tarzına uygun kısayollar veya harf yerleşimleri oluşturuyor. Tabletin kullanıcı arayüzü de bu yapay zeka üzerine inşa edilmiş. Klavye menteşeler yardımıyla 360 derece dönebiliyor ve farklı pozisyonlarda kullanım imkanı ortaya çıkıyor.

Yaklaşık 12 saate kadar kullanım ömrü sunan Lenovo Yoga A12 tablet modeli için 299$ fiyat etiketi belirlenmiş. Orijinal modelin fiyatı ise 500$ civarındaydı. Satışlar bu hafta içerisinde başlayacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim