Anlık Bildirim

Dünyanın en ince bilgisayarı Acer Swift 7 (2018) duyuruldu

Tayvan merkezli bilgisayar üreticisi Acer, sadece 8.98 mm inceliğindeki dizüstü bilgisayarını tanıttı. İşte önümüzdeki aylarda satışa sunulacak güncellenmiş Swift 7'nin özellikleri ve fiyat etiketi.
Piyasadaki tüm dizüstü bilgisayarlar mobil cihaz sınıfına girse de bazı modeller diğerlerinden daha taşınabilir olmasıyla ön plana çıkıyor. Örneğin şu anda satışa sunulan birçok laptop dayanıklı olacak şekilde tasarlandığı için ağır ve hantal bir yapıya sahipler. Diğer taraftan bazı modellerin ise taşınabilirlik için özel olarak tasarlandıklarını görüyoruz. Acer'ın son dizüstü bilgisayarı Acer Swift 7 (2018), hafif ve ince yapısıyla tam da bu sınıfa giriyor.
Acer sadece 8.98 mm inceliğindeki güncellenmiş Swift 7'nin "dünyanın en ince bilgisayarı" olduğunu söylüyor. Referans alabilmeniz için şu an piyasada bulunan son derece ince dizüstü bilgisayarlara örnek olarak; Apple'ın 13.2 mm inceliğindeki 12 inç MacBook'unu ve yeni Dell XPS 13 (2018) modellerini gösterebiliriz. Dell yeni dizüstü bilgisayarının en kalın noktasının 11.6 mm, en ince noktasının ise 7.8 mm olarak ölçüldüğünü iddia ediyor.

Acer Swift 7'nin fiyatı ne kadar?

Teknik özelliklere baktığımızda dizüstü bilgisayarın Intel Core i7 işlemci, 8 GB LPDDR3 RAM ve 256 GB PCIe SSD depolama birimi ile donatıldığını görüyoruz. Windows 10 işletim sistemiyle çalışan bilgisayarda 14 inç Full HD IPS ekran ve arkadan aydınlatmalı bir klavye var. Ayrıca Intel XMM 4G LTE bağlantısı ile geleceğini belirtelim. Mart ayında Kuzey Amerika'da 1.699 dolar gibi bir başlangıç fiyatla satışa sunulacak Acer Swift 7 (2018), Nisan ayında ise 1.699 euro'dan başlayan fiyatlarla Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerine gelecek.
Yenilenmiş Acer Swift 7'nin Teknik Özellikleri
  • 7. nesil Intel Core i7 işlemci
  • 256 GB PCIe SSD depolama alanı
  • 8GB LPDDR3 bellek
  • 4G LTE bağlantısı
  • 14 inç Corning Gorilla Glass dokunmatik ekran
  • 1.920x1.080 piksel çözünürlüklü ekran
  • Arkadan aydınlatmalı klavye
  • 10 saate kadar pil ömrü
  • Windows Hello uyumlu parmak izi okuyucu 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim