Anlık Bildirim

Galaxy Tab S4 en net görselleriyle karşınızda

Tablet pazarında bir süredir rölantide giden Samsung bu yıl vites arttırdı. Farklı segmentlere hitap eden 4 yeni tablet modeli satışa çıkacak. Galaxy Tab S4 bunlardan birisi.

Samsung’un tablet pazarındaki beğenilen serisi Galaxy Tab S bu yıl dördüncü kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Daha modern çizgiler ve donanım ile harmanlanan Galaxy Tab S4 durgunlaşan pazara hareket getirmeyi amaçlıyor.

Galaxy Tab S4 özellikleri

Evleaks tarafından sızdırılan yeni görseller tabletin yan ve arka profilden görüntüsünün yanı sıra yenilenmiş S-Pen kaleminin de tasarımını yansıtıyor. Yeni modelde en büyük fark ekran kaleminde gibi.

Daha önceki görsellerde de Galaxy Tab S4 modelinin biraz daha ince ekran çerçevelerine sahip olduğu ifade edilmişti. Yeni görselde tablete ait bir klavyeli kılıf olduğu da gözlerden kaçmıyor. Arka kısımda ise Tuning by AKG ibaresi göze çarpıyor. Herhangi bir parmak izi okuyucu olmaması yüz tanıma sisteminin öne çıkacağını gösteriyor.

 

Galaxy Tab S4 en net görselleriyle karşınızda

Diğer taraftan S-Pen kaleminde önemli bir değişiklik var. Önceki nesilde klips sayesinde oluşan geleneksel kalem görüntüsü gitmiş ve parlak bir yapıya kavuşmuş. Ayrıca ek bir tuş daha olduğu görülüyor. Bu kalemde de Bluetooth desteği olacak mı belirsiz.

Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM, 64GB depolama alanı, 7300mAh kapasiteli batarya, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera gibi özelliklere sahip olacağı belirtilen modelin kısa süre içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim