Anlık Bildirim

HP Spectre x360: 4K ekran ve harici grafik kartı

HP’nin sevilen kurumsal ikisi bir arada bilgisayarı Spectre x360, yenilenen tasarımı ve donanım özellikleri ile CES 2017 fuarında bir kez daha ziyaretçilerin karşısına çıkıyor.

HP’nin CES 2017 fuarında görücüye çıkardığı önemli silahlardan birisi de Spectre x360 adındaki ikisi bir arada dizüstü bilgisayar modeliydi. Yeni Spectre x360, selefine göre önemli yükseltmelerle geliyor.

Yeni Özellikler 

15.6 inçlik ekranında 4K çözünürlük sunan ürün çok ince ekran çerçeveleri sayesinde oldukça kompakt bir kasaya sığdırılmış. Önceki modelde Full HD seçeneği de olduğu için haliyle yeni model oldukça pahalı.

Diğer taraftan üründe harici grafik kartı görüyoruz. Çift çekirdekli Kaby Lake işlemcilerin yanında 2GB GDDR5 bellekli Nvidia GeForce 940MX ekran kartı da yer alıyor. Böylece grafik konusuna ağırlık veren kurumsal müşteriler için iyi bir alternatif olacak.

Toplamda 13 saate kadar kullanım süresi sunabilen modelde 32GB’a kadar DDR4 RAM ve 1TB’a kadar M.2 SSD seçenekleri yer alıyor. USB 3.1 Tip-C bağlantısı yanında Thunderbolt 3 teknolojisi sayesinde harici grafik kutularına da uyumlu. Firma ön kısımda Bang & Olufsen hoparlörleri unutmamış. Model 1280$ başlangıç fiyatı ile Şubat sonunda satışa çıkacak. 

 
 HP Spectre x360: 4K ekran ve harici grafik kartı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim