Anlık Bildirim

Huawei’den uygun fiyatlı yeni Android tablet geliyor

Huawei'nin bütçe dostu bir Android tablet üzerinde çalıştığı bildiriliyor. MediaPad C5 olarak lanse edilmesi beklenen cihazın WiFi ve LTE bağlantısını destekleyen iki varyantı olacak.
Huawei, MediaPad C5 olarak adlandırılan uygun fiyatlı bir Android tablet üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Yeni tablet, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen 8.4 inç ve 10.8 inçlik MediaPad M5 ile birlikte satılacak.
Cihazın biri sadece WiFi, diğeri ise WiFi ve LTE bağlantısını destekleyen iki farklı varyantta geleceği söyleniyor. Monet kod adlı bu 8 inçlik tablet 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunabilir.
Her iki varyantın da 1.4 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 435 işlemciye sahip olacağı ve kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacağı belirtiliyor. Ekonomik tabletlerin eski Android sürümleriyle gelmesi zaten sıklıkla şahit olduğumuz bir durum.

IFA 2018'de tanıtılabilir

Yayınlanan rapora göre, MON-AL19 ve MON-W19 model numarasını taşıyan tabletler, geçen yıl piyasaya sürülen MediaPad M5 Lite'ın yerini alabilir. Tabletlerin 3 veya 4 GB RAM ile gelmesi ve 64/128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olması bekleniyor.
MediaPad C5 birden fazla testten geçirildiği için ilk önce hangi ülkede satışa sunulacağını bilemiyoruz. Huawei'nin bu uygun fiyatlı tablet için ayrı bir lansman etkinliği düzenlemesi beklenmiyor. En iyi ihtimalle bazı önemli ürünlerle birrikte Berlin'deki IFA 2018 fuarında tanıtılmasını bekleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim