Anlık Bildirim

LG, 2018 serisi Gram dizüstü bilgisayarlarını duyurdu

LG, önümüzdeki ay gerçekleştirilecek CES 2018 öncesinde ince ve hafif Gram dizüstü bilgisayar serisini yenilediğini duyurdu. İşte tam gün pil ömrü sunacak yeni nesil dizüstü bilgisayarların detayları.
LG, hem dayanıklı hem de iyi pil ömrü vadeden 2018 serisi Gram dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. Güney Koreli şirket son birkaç yıldır Gram laptoplarını piyasaya sürdüğü için güncellenmiş modellerin gelmesi pek de sürpriz olmadı.
Yeni dizüstü bilgisayarların en önemli özelliklerinden biri uzun pil ömrü olarak öne çıkıyor. LG'nin iddiasına göre 72 Wh pille donatılan yeni nesli Gram'lar boyutuna ve konfigürasyonuna bağlı olarak tek şarjla 19 ila 23 saat arasında bir kullanım süresi sunabilecek. Elbette bu dizüstü bilgisayarların nasıl ve ne şekilde kullanacağına bağlı olarak farklılık gösterebilir ancak kağıt üzerinde kesinlikle etkileyici göründüğünü söyleyebiliriz.

Askeri standartlarda dayanıklılık sunuyor

Yeni nesil dizüstü bilgisayarlar, konfigürasyonuna bağlı olarak Intel'in 8. nesil Core i5 ve i7 işlemcileriyle gelecek. Ayrıca SSD depolama birimi ve daha fazla depolama alanı için ikinci bir SSD sürücü yuvasına sahip olacaklarını belirtelim. LG yeni modellerin uzun ömürlü ve sağlam olmasının yanında MIL-STD 810G sertifikasıyla askeri standartlarda dayanıklı olacağını iddia ediyor. Fiyatlandırma konusunda henüz bilgi yok. LG'nin yaklaşan CES 2018'de yeni dizüstü bilgisayarlarını sergilemesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim