Anlık Bildirim

LTE destekli Surface Pro'nun çıkış tarihi ertelendi

Microsoft, daha önce Aralık ayında geleceği söylenen LTE destekli Surface Pro modelinin çıkış tarihini 2018'e erteledi. Cihazın önümüzdeki yıl baharda gelmesi bekleniyor.
Microsoft, kısa süre önce LTE destekli Surface Pro'nun Aralık başında geleceğini söylemişti ancak Microsoft Store sayfasında yayınlanan bilgilere göre şirket bu tarihi sessizce değişmiş gibi görünüyor. Surface Pro ürün sayfasının Sık Sorulan Sorular bölümünde, LTE'li Surface Pro'nun 2018 baharında satışa sunulacağı yazıyor.
LTE desteğine sahip Surface Pro, Wi-Fi imkanının olmadığı yerlerde internet bağlantısı sağlayabilmesi de dahil olmak üzere bir dizi avantajlar getirecek. LTE desteği Intel Core i5 işlemcili Surface Pro konfigürasyonlarında sunulacak ve piyasaya çıkış tarihi netleştiğinde fiyatlandırma konusunda bilgi sahibi olabileceğiz.
Surface Pro, 12.3 inçlik PixelSense ekran, 7. nesil Intel Core m3, i5 ve i7 olmak üzere üç farklı işlemci seçeneği, 16GB'a kadar RAM ve maksimum 1 TB depolama alanı ile birlikte geliyor. 128GB depolama alanı ve 4GB RAM'e sahip m3 işlemcili başlangıç modelinin fiyatı 799 dolar. Intel Core i7 işlemi, 1 TB SSD depolama ve 16 GB RAM ile donatılmış tepe modelde ise bu fiyat 2.699 dolara kadar çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim