Anlık Bildirim

Lenovo Legion Y920 oyuncu dizüstü bilgisayarı satışa sunuldu

Nvidia’nın üst seviye GeForce GTX 1000 mobil ekran kartlarını dizüstü modellerine ekleyen firmalardan birisi de Lenovo. Firma Legion Y920 adında yeni bir oyuncu dizüstü modeli geliştirdi.

Lenovo’nun oyuncu donanımları pazarına taze bir başlangıç yaptığı Legion markası giderek büyüyor. Satışa sunulan Legion Y920 dizüstü modeli pazarın en iyisi olduğu iddiasında.

Lenovo iddialı

Lenovo’yu bu kadar iddialı yapan şey ise seride kullanılan Nvidia GeForce GTX 1070 ekran kartı. Oyuncular için yüksek çözünürlüklerde akıcı bir tecrübe sunacak olan dizüstü modelinde ayrıca bir mekanik klavye de yer alıyor. Arka aydınlatmalı klavyenin numerik kısmı da unutulmamış.

17.3 inçlik Full HD IPS ekran barındıran model Nvidia G-Sync desteği sunuyor. Böylece oyunlarda yırtılma ve gecikmenin önüne geçiliyor. Hız aşırtma kapasiteli Intel Core i7-7820HK işlemcisi için bir de atanmış aşırtma tuşu entegre edilmiş. Ayrıca hız aşırtma esnasında fanların ve sistemin durumu anlık olarak kontrol edilebiliyor.

16GB DDR4 RAM tercih edilen modelde 512GB SSD ve 1TB HDD kombinasyonu kullanılmış. Çıkış olarak ise USB 3.0, Thunderbolt, DisplayPort, kart okuyucu, HDMI gibi seçenekler yer alıyor.

Kasanın toplam ağırlığı 4.6Kg civarında. Bu bakımdan çok taşınabilir olduğu söylenemez. Ayrıca bataryası da uzun süreler vadetmiyor. Kısaca oyuncular zamanlarının çoğunu masa başında geçirecektir. Yine de kısa süreli hareketliliklerde sorun çıkarmayacaktır.

Lenovo Legion Y920 modeli 2599$ fiyat etiketine sahip. Bunun haricinde daha düşük donanım konfigürasyonları da mevcut ve fiyatlar da bu konfigürasyona göre azalıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim