Anlık Bildirim

MSI P65 Creator dizüstü modeli performansıyla içerik üreticilerini hedefliyor

İçerik profesyoneliyseniz ve Windows tarafında bir alternatif arıyorsanız MSI yeni P65 Creator dizüstü serisiyle sizi hedefliyor. MSI P65 Creator özellikleri haberimizde.

IFA 2018 fuarında oyunculara yönelik bilgisayar ürünlerini sergileyen MSI, içerik üreticileri de boş geçmedi. MSI P65 Creator dizüstü modeli performansıyla içerik üreticilerini hedefliyor.

MSI P65 Creator özellikleri

15.6 inçlik kasada ince ekran çerçeveleri sayesinde daha kompakt bir yapı elde edilmiş. Bilgisayarın kalınlığı 17.9mm iken ağırlığı ise 1.88Kg civarında gerçekleşiyor. Gümüş ve sınırlı sayıda beyaz renk seçeneği mevcut.

MSI True Color teknolojisi sayesinde yüzde 100 sRGB renk üretimi sağlanabiliyor. Sekizinci nesil Intel Core i7’ye kadar işlemci seçenekleri sunulurken GTX 1050 Ti  ve Max-Q tasarımında GTX 1060 ekran kartları mevcut. DDR4-2666MHz çift kanal bellek ve 2 adet M.2 SSD yuvası sunuluyor.

2 adet 2W hoparlör ile ses çıkışını güçlendiren model 8 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Dokunmatik yüzeyin üst kısmında bir parmak izi okuyucusu da mevcut. Beyaz renkli sınırlı sayıda üretilecek modelde Max-Q tasarımı GTX 1070 ekran kartı ve Thunderbolt 3 farkı var. Henüz fiyatlar ve konfigürasyon açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim