Anlık Bildirim

Microsoft, Surface cihazları için USB Type-C adaptörü çıkarıyor

Microsoft, USB-C portuna sahip olmayan Surface Laptop veya Surface Pro tabletleri için söz verdiği adaptörü çıkarıyor. Haziran sonunda satışa sunulacak USB Type-C adaptörünün fiyatı haberimizde.
Microsoft’un Surface cihazlarının çoğunda tek bir tek bir USB-C bağlantı noktası bile yok. Ancak şirket geçtiğimiz sene buna ihtiyaç duyanlar için bir adaptör çıkarma sözü verdi. The Verge kaynaklı yeni habere göre Microsoft Surface USB Type-C dongle'ı 29 Haziran'da piyasaya sürülecek. Aparatın 80 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
Microsoft Surface Laptop veya Surface Pro tablet ile çalışmak üzere tasarlanmış olan adaptör şarj portuna takılıyor. Bu sayede cihazınızı USB Type-C üzerinden şarj edebildiğiniz gibi klavye, fare, yazıcı, oyun kontrolcüsü veya ekran gibi çevre birimlerini bağlama imkanına kavuşuyorsunuz. Fiyat biraz yüksek gelebilir ancak Microsoft'un bu ürünle ticari müşterileri hedeflediğini belirtelim. Daha sonraki etapta tüketici pazarına gelebilir.

USB-C portu sadece Microsoft Surface Book 2'de var

Kesinlikle bir USB-C portuna ihtiyacınız varsa ve bunun için pahalı bir dongle satın almak istemiyorsanız tercihinizi Microsoft Surface Book 2'den yana kullanabilirsiniz. Çıkarılabilir klavyesi olan 2'si 1 arada tablet, yerleşik USB Type-C bağlantı noktasına sahip tek Surface ürünü olarak piyasada boy gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim