Anlık Bildirim

Microsoft, müşteri memnuniyetinde Apple'ı ve Samsung’u geride bıraktı

Tablet pazarında yapılan son araştırmaya göre Microsoft, müşteri memnuniyeti açısından sektörün iki büyük ismi Apple'ı ve Samsung’u geride bırakmayı başardı. Peki bu başarının sırrı ne?
Ünlü araştırma şirketi J.D. Power'ın elde ettiği verilere göre Microsoft, tablet konusunda kullanıcıların en memnun kaldıkları marka oldu. Yüklü gelen uygulamalar, internet erişilebilirliği ve aksesuarların kullanılabilirliği kategorilerinde liderlik koltuğuna oturan Surface ailesi -1000 üzerinden-855 puan alırken, onu 849 puanla Apple ve 847 puan ile Samsung takip ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan J.D. Power yöneticilerinden Jeff Conklin, Microsoft’un her yeni Surface cihazında tabletin yeteneklerini önemli ölçüde artırdığını ve piyasaya sürülen aksesuarlar ile kullanıcı deneyiminin iyileştirildiğini belirtiyor. Zira Microsoft aksesuar konusunda da en fazla memnuniyet duyulan marka pozisyonunda. Diğer taraftan Apple cihazlarını üretkenlik üzerine konumlandırırken, Surface ise verimlilik çevresinde şekilleniyor.
Tabletlerin giderek fonksiyonel özellikler bakımından dizüstü bilgisayarlara yaklaştığını ifade eden Conklin, Microsoft’un başarısının merkezinde çok yönlülük, rahat kullanım desteği, ekran büyüklüğü, malzeme kalitesi ve tasarımın çekiciliği gibi etkenlerin büyük rol üstlendiğini söylüyor. Üstelik Surface müşterilerinin daha genç kitleden oluştuğu söyleyen araştırma verileri, Microsoft kullanıcılarının cihazlarını kısa sürede benimsediklerine dikkat çekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4377 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, Samsung ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim